Suomen Potilaslakimiehet - Lakiapu potilasvahinkoihin
Siirry suoraan sisältöön

SUOMEN POTILASLAKIMIEHET

Vahingonkorvaukset ja henkilövahingot

Potilasvahinkoihin erikoistunut lakitoimisto

Suomen Potilaslakimiehet on erityisesti vahingonkorvausoikeuteen ja henkilövahinkoihin erikoistunut lakiasiaintoimisto. Potilasvahingot, liikenne– ja lääkevahingot sekä vapaa-aikana tapahtuneet vahingot ovat erikoisalaamme. Toimintamme kattaa koko Suomen. Meillä on erittäin vahva osaaminen alalla, ja siksi saatte parhaan mahdollisen tuloksen avullamme. Meillä asianne edistyy oikein ja tehokkaasti, jolloin myös kustannukset pysyvät kohtuullisina. Annamme neuvoja, jotka ovat sekä juridisesti perusteltuja että helposti ymmärrettäviä ja järkeviä.

Jotta voimme taata teille korkealaatuista palvelua, panostamme henkilökuntamme jatkuvaan koulutukseen sekä ammattitaitoisen verkoston luomiseen.

PALVELUTARJONTA

Missä asioissa autamme sinua?

Potilasvahinko

Potilasvahingot ovat pääsääntöisesti hoitovirheitä, jotka ovat aiheutuneet potilaan tutkimuksesta, hoidosta tai muusta vastaavasta käsittelystä.

Liikennevahinko

Henkilövahingoista johtuviin korvauksiin ovat oikeutettuja kaikki liikenneonnettomuudessa vahinkoa kärsineet, myös vahinkoon syylliset osapuolet.

Lääkevahinko

Lääkevahingolla tarkoitetaan ruumiillista sairautta tai vammaa, tai niihin rinnastettavaa vakavaa psyykkistä sairautta, jonka vahingon kärsineen käyttämä lääke on todennäköisesti aiheuttanut.

4

TOIMIPISTETTÄ

346

TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA

17

VUODEN KOKEMUS

TIETOA MEISTÄ

Lakimiehemme apunasi

Filip Markelin

VARATUOMARI, LAKIMIES

Kim Somppi

LAKIMIES

Ronnie Lind

LAKIMIES

MAKSUTON ALKUNEUVOTTELU

Tarvitsetko neuvoja? Kokeneet lakimiehemme neuvovat henkilövahinkoasioissa